Εκδηλώσεις

Μέσα στα πλαίσια λειτουργίας του Ιδρύματος εντάσσεται μια γενικότερη προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου απέναντι στα ειδικά άτομα και στη διαμόρφωση μιας υγιούς αντίληψης.

Αυτό επιτυγχάνεται με ουσιαστικές επαφές μεταξύ αυτών και των κατοίκων της περιφέρειάς μας, με διάφορες εκπαιδευτικές εκδρομές, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, εκθέσεις έργων, θεατρικές παραστάσεις, ενημερωτικές διαλέξεις, διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού, ανταλλαγή επισκέψεων με μαθητές σχολείων και εξόδους στην πόλη και αλλού.

Αγαπητοί φίλοι,

Όλες αυτές οι δραστηριότητες αποδεικνύουν ότι το ίδρυμα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του κατάφερε όχι μόνο να επιτύχει τους αρχικούς σκοπούς λειτουργίας του, αλλά ακόμα περισσότερο να προσφέρει τις όσο δυνατόν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και αξιοπρεπούς ζωής στα άτομα με ειδικές ανάγκες της περιοχής.

Αυτό που ζητάμε από σας είναι να συνεχίσετε να στέκεστε στο πλάι μας, να προσφέρετε την αγάπη σας στους πάσχοντες αδελφούς μας και ενωθείτε στον αγώνα που καταβάλλουμε για μια καλύτερη ζωή για τους ανήμπορους αδελφούς μας.

Όλοι μαζί, θα εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ένα μέλλον πιο ανθρώπινο και πιο αισιόδοξο, όπου τα ειδικά άτομα θα έχουν τη θέση που τους αξίζει ανάμεσα μας.


Εκτύπωση   Email